Καθαρισμός χειροποίητων χαλιών

Τα ταπητοκαθαριστήρια Σαββόπουλος, μέσα από το πρόγραμμα Luxury cleaning και τις εξειδικευμένες μεθόδους Bio-καθαρισμού μπορεί να σας δώσει λύσεις για όλες τις ποιότητες χειροποίητων χαλιών.

Αν έχετε αγοράσει χειροποίητα χαλιά με κλασσικά η νομαδικά σχέδια, διαφορετικής προέλευσης και να εχουν ονομασίες όπως, Tabriz, Esfahan, Nain, Sarouk, Zigler, Ziegler-animal, Ziegler Silk, Nain-Habibian, Kashmir Silk, Ghom Silk,Isfahan, Pakistan, Buhara, Khal-Mohammadi, Qum, Hereke, Bidjar, Sarab, Keshan, Kunduz, Yamut, Hatchou, Beshir, Kazak, China Silk , Sarouk, Kashan, Farahan, Gabbeh.

Αν το χαλί σας να είναι Ινδικής κατασκευήςκαι ποιότητας Tufted , Guy Laroche, Aslanis, Pierre Cardin Gold Grey, Makis Tselios, Azzaro, Bo και Bo Brink & Campman, αλλά και γενικά Handtufted η ποιότητας Shaggy και να αναγραφούν στις ετικέτες Dry clean only η Do not wash.

Αν το χαλί σας να είναι δερμάτινο, γούνινο ή με οπτικές ίνες και χρειάζεται εξειδικευμένο καθάρισμα.

Τότε ζητήστε μας να φροντίσουμε για την ασφαλή συντήρηση του, με εξειδικευμένο Bio-Καθαρισμό αλλά και την ασφαλή φύλαξη του.

Στα ευαίσθητα χαλιά με την συσκευασία τους τοποθετείτε ειδικό Madre, για να προστατεύονται από τσαλακώματα και τσακίσματα, δημιουργώντας και τις προϋποθέσεις για μια ασφαλή αποθήκευση.