καθαρισμός χαλιών και μοκετών

Παραλαβή και Παράδοση

Με ένα τηλεφώνημα τα χαλιά σας παραλαμβάνονται από ιδιόκτητα αυτοκίνητα κλειστού τύπου της εταιρείας μας την ημέρα και ώρα που κανονίζετε με το γραφείο μας. Κατά την παραλαβή τοποθετείτε στο χαλί σας ένας μοναδικός αριθμός έτσι ώστε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της ταυτότητας του χαλιού και να αποφεύγονται τα λάθη.
Με τον αντίστοιχο τρόπο γίνεται και η παράδοση του χαλιού σας.

Καθαρισμός

Τα χαλιά σας πλένονται σε σύγχρονο σύστημα πλυσίματος  και ξεβγάλματος με καινοτόμες μεθόδους.
Το πλύσιμο τονώνει τις ίνες του χαλιού και επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα κρόσσια. Ανανεώνει τα χρώματα, απομακρύνει κάθε ίχνος σκόνης και όλα τα περιττά χνούδια.
Τα εξειδικευμένα υλικά καθαρισμού εγγυώνται ασφάλεια και αναζωογόνηση των ταλαιπωρημένων χαλιών.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC).

Όπου η ποιότητα του χαλιού το απαιτεί, γίνεται ειδικός ξηρός καθαρισμός

Άπλωμα

Αφού τελειώσει η διαδικασία πλυσίματος τα χαλιά σας απλώνονται σε ειδικούς χώρους μακριά από τον ήλιο και τη βροχή για να αποφεύγεται η αλλοίωση των χρωμάτων.

Συσκευασία και Αποθήκευση

Το τελικό στάδιο της διαδικασίας πλυσίματος. Εδώ γίνεται ο τελικός έλεγχος. Αφαιρούνται επίμονοι λεκέδες εάν υπάρχουν, μετριούνται οι διαστάσεις τους, τυλίγονται, συσκευάζονται και αποθηκεύονται.